Laat je horen in de zorg met slimme technologie


Evenementgegevens

  • Datum: -


Het betrekken van wensen en behoeften van patiënten en cliënten wordt gelukkig steeds meer gezien als een must. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Luisteren naar je cliënt? Of als patiënt: hoe doe je dat, je stem laten horen? Slimme technologie biedt veel mogelijkheden om dit proces makkelijker én leuker te maken. Zorgverleners en onderzoekers in verpleeghuis-/thuiszorg, ziekenhuis, welzijn of sociaal domein, en ook patiënten zijn op dinsdag 8 februari (14.00-16.00 uur) van harte welkom in een interactieve online sessie. Naast informatie over verschillende tools en mooie voorbeelden zal er natuurlijk volop gelegenheid zijn om zélf mee te praten!

Marije Blok, senior onderzoeker bij Leyden Academy leidt een panel met daarin Rogier Croes, bedenker van Tante Co, een tool die ouderen in verpleeghuizen helpt om hun wensen en behoeften te uiten; Michiel Hulsbergen, CEO van Dialoguetrainer die de Oefendokter ontwikkelde, een virtuele dokter die patiënten helpt om hun gesprek met een echte dokter voor te bereiden; en Friso Gosliga, consultant bij Leyden Academy en Cognitive Edge, ontwikkelaar van de app SenseMaker die stakeholders in verpleeghuizen ondersteunt om hun ervaringen uit te wisselen en elkaar beter te begrijpen.

Wil je meer informatie of wil je je voor deze gratis online sessie aanmelden? Neem dan contact op met Marije Blok (blok@leydenacademy.nl).

Archief 2022Archief
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2023
2024