Nieuwsbrief

Vier keer per jaar houden we geïnteresseerden per e-mail op de hoogte van de plannen, projecten en primeurs van Leyden Academy. Onderaan deze pagina kunt u zich voor deze nieuwsbrief inschrijven.

U kunt onze laatste kwartaalnieuwsbrieven hier teruglezen:

  • In onze meeste recente nieuwsbrief (december 2021) besteden we onder meer aandacht aan de Samen Ouder-initiatieven tegen eenzaamheid, het gratis onderwijsprogramma Silver Starters en het idee om een Burgertop over ouderenzorg.
  • De nieuwsbrief van september 2021 staat in het teken van de PEP-talk van David van Bodegom over vitaal oud worden, de benoeming van Tineke Abma tot hoogleraar Ouderenparticipatie en de uitkomsten van ons onderzoek naar kunst in de zorg.
  • In de nieuwsbrief van 20 juni 2021 leest u onder andere over onze gratis online Woonplezier-workshops, een videoserie met vragen aan onze wetenschappers, en de Zembla-uitzending ‘Oud, maar geen dor hout’ waaraan we hebben bijgedragen.
  • In de nieuwsbrief van 28 maart 2021 vindt u informatie over onder andere de gratis minicursus Liefdevolle zorg in de praktijk, over de finale van het leerprogramma Silver Starters, over ouderen in de tweede coronagolf.
  • De nieuwsbrief van 13 december 2020 bevat onder andere verhalen uit de ouderenzorg, Nina Conkova vertelt over ons onderzoek naar oudere migranten, en we kijken naar de nieuwe campagne De waarde van ouder worden.
  • In de nieuwsbrief van 11 oktober 2020 kunt u onder andere lezen over de benoeming van David van Bodegom tot bijzonder hoogleraar Vitaliteit en de impact van het bezoekverbod op verpleeghuisbewoners.
  • In de op 19 juli 2020 verschenen nieuwsbrief aandacht voor hoe ouderen de coronatijd ervaren en aan kunst in de zorg ten tijde van corona. Verder goed nieuws over de Vitality Club en de aankondiging van de gratis mini doe-cursus ‘Liefdevolle zorg in de praktijk’.
  • De nieuwsbrief van 1 mei 2020 stond in het teken van de eerste golf van de coronapandemie en de activiteiten die we op dat gebied ontplooiden om de kwaliteit van leven van ouderen te verbeteren.
  • In de nieuwsbrief van 19 januari 2020 onder meer aandacht voor onze videoreeks over liefdevolle zorg, het boek ‘Tien jaar cadeau’ en een nadere kennismaking met onze nieuwe directeur Tineke Abma.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf u dan in voor de kwartaalnieuwsbrief van Leyden Academy:
* verplicht veld

Toestemming