Nieuwsbrief

Vier keer per jaar houden we geïnteresseerden per e-mail op de hoogte van de plannen, projecten en primeurs van Leyden Academy. Zoals aankondigingen van publiekslezingen, interessante nieuwe projecten en onderzoeksresultaten op het gebied van de themagebieden vitaal, betekenisvol en verbonden.

  • Nieuwsbrief nr. 3:  de nieuwste kwartaalnieuwsbrief is op 14 oktober 2018 verschenen en omvat onder andere het college van David van Bodegom bij de Universiteit van Nederland, aandacht voor levenseindezorg in de geneeskundeopledingen en inspirerende intergenerationele initiatieven over grens.
  • Nieuwsbrief nr. 2:  we presenteren een selectie uit onze actuele onderzoeken en projecten: van gezonder leven met minder pillen, een leven lang plezierig wonen, op visite bij kwetsbare ouderen tot het belang van samen sporten. Klik hier voor de nieuwsbrief.
  • Nieuwsbrief nr. 1: in de nieuwsbrief van 8 april 2018 informeerden we u over het nieuwe boek ‘Ontpillen’ en de gelijknamige gratis mini cursus. Ook kwam het pilot-project Leefplezierplan voor de zorg aan bod en ons onderzoek naar hoe ouderen met een migratie-achtergrond het ouder worden ervaren.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf u dan in voor de kwartaalnieuwsbrief van Leyden Academy.

* verplicht veldToestemming