Nieuwsbrieven

Vier keer per jaar houden we geïnteresseerden per e-mail op de hoogte van de plannen, projecten en primeurs van Leyden Academy. Met bijvoorbeeld aankondigingen van publiekslezingen, nieuwe cursussen en interessante onderzoeksresultaten.

  • De meest recente nieuwsbrief verscheen op 14 juli 2019, met onder meer aandacht voor het gratis cursus ‘Start-up Plus’ voor ondernemende vijftigplussers, bewegen in het verpleeghuis, het verbinden van jong en oud in het project ‘Zomervisite’ en meer.
  • In de nieuwsbrief van 14 april 2019 kunt u lezen over de bevindingen van het project Leefplezierplan voor de zorg, over onderzoek naar het welbevinden van en de zorg voor oudere migranten, en over de cursus ‘Succesvolle interventies voor vitale ouderen’ voor fysiotherapeuten.
  • De nieuwsbrief die op 20 januari 2019 verscheen bevat informatie over de collegereeks Vitaal verouderen, het mooie en ontroerende project HuidHonger en een debat met Jolanda Lindenberg en Erik Scherder over zinvol ouder worden.
  • Nieuwsbrief nr. 3, 14 oktober 2018, stond in het teken van het college van David van Bodegom bij Universiteit van Nederland, voor levenseindezorg in de geneeskundeopleidingen en voor inspirerende intergenerationele initiatieven van over de hele wereld.
  • In de kwartaalnieuwsbrief van 8 juli 2018 presenteerden we een selectie uit onze actuele onderzoeken en projecten: van gezonder leven met minder pillen, een leven lang plezierig wonen, op visite bij kwetsbare ouderen tot het belang van samen bewegen.
  • In onze eerste kwartaalnieuwsbrief op 8 april 2018 informeerden we u over het nieuwe boek ‘Ontpillen’ en de gelijknamige gratis mini cursus. Ook kwam het pilot-project Leefplezierplan voor de zorg aan bod en ons onderzoek naar hoe ouderen met een migratie-achtergrond het ouder worden ervaren.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf u dan in voor de kwartaalnieuwsbrief van Leyden Academy.
* verplicht veld

Toestemming