Nieuwsbrieven

Vier keer per jaar houden we geïnteresseerden per e-mail op de hoogte van de plannen, projecten en primeurs van Leyden Academy. Met bijvoorbeeld aankondigingen van publiekslezingen, nieuwe cursussen en interessante onderzoeksresultaten.

  • In de meeste recente nieuwsbrief, van 19 juli 2020, kunt u lezen hoe ouderen de coronatijd ervaren en over kunst in de zorg ten tijde van corona. Verder goed nieuws over de Vitality Club (erkende beweeginterventie) en de aankondiging van de gratis mini doe-cursus ‘Liefdevolle zorg in de praktijk’.
  • De nieuwsbrief die op 1 mei 2020 is verspreid, staat in het teken van de coronapandemie en de activiteiten die we op dat gebied ondernemen in het teken van de kwaliteit van leven van ouderen.
  • In de nieuwsbrief van 19 januari 2020 onder meer aandacht voor de videoreeks over liefdevolle zorg, onze nieuwe collegereeks, het boek Tien jaar cadeau en een nadere kennismaking met onze nieuwe directeur Tineke Abma.
  • Op 13 oktober 2019 verscheen de nieuwsbrief met onder andere de aankondiging van het nieuwe boek van David van Bodegom ‘Het geheim van de schildpad’, de volgende fase van het Leefplezierplan-project en een interview met vertrekkend directeur Joris Slaets.
  • De nieuwsbrief die op 14 juli 2019 verscheen, besteedde onder meer aandacht aan de gratis cursus ‘Start-up Plus’ voor ondernemende vijftigplussers, bewegen in het verpleeghuis en het verbinden van jong en oud in het project ‘Zomervisite’.
  • In de nieuwsbrief van 14 april 2019 de uitkomsten van het project Leefplezierplan voor de zorg en ons onderzoek naar het welbevinden van oudere migranten, en meer over onze nieuwe cursus voor fysiotherapeuten.
  • De nieuwsbrief die op 20 januari 2019 verscheen, bevat informatie over de collegereeks Vitaal verouderen, het waardevolle project HuidHonger en een debat met Jolanda Lindenberg en Erik Scherder over zinvol ouder worden.
  • De nieuwsbrief van 14 oktober 2018 stond in het teken van het college van David van Bodegom bij Universiteit van Nederland, van levenseindezorg in de geneeskundeopleidingen en inspirerende intergenerationele initiatieven van over de hele wereld.
  • In de kwartaalnieuwsbrief van 8 juli 2018 presenteerden we een selectie uit onze actuele onderzoeken en projecten: van gezonder leven met minder pillen, een leven lang plezierig wonen, op visite bij kwetsbare ouderen tot het belang van samen bewegen.
  • In onze eerste kwartaalnieuwsbrief op 8 april 2018 informeerden we u over het boek ‘Ontpillen’ en de gelijknamige gratis mini cursus, over het project Leefplezierplan voor de zorg en ons onderzoek naar het welbevinden van ouderen met een migratie-achtergrond.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf u dan in voor de kwartaalnieuwsbrief van Leyden Academy.
* verplicht veld

Toestemming