Executive leergang

De executive leergang Veroudering en Gezondheidszorg is ontwikkeld voor ambitieuze bestuurders, directeuren en managers in de zorg die hun kennis over zorg voor ouderen op peil willen brengen. Verder richt de leergang zich op leidinggevenden bij zorgverzekeraars, woningcorporaties, (de)centrale overheden, toezichthouders en aanverwante sectoren die dagelijks met vraagstukken rond de zorg voor ouderen worden geconfronteerd.

Als deelnemer doet u inzichten op over het verouderingsproces, behoeften en verlangens van oudere mensen, het levenseinde en over ouderenzorg en de organisatie hiervan. De leergang geeft u handvatten om uw organisatie beter in te richten op de vraag van ouderen zelf en biedt u inspiratie voor innovaties in uw eigen werkomgeving en voor toekomstig beleid. De opleiding is opgebouwd uit vijf theorieblokken, werkbezoeken in Nederland en een internationale studiereis die meestal voert naar een Scandinavisch land.

De leergang loopt van januari tot en met juni en biedt ruimte aan maximaal 20 deelnemers. Lees ook de leaflet van de executive leergang 2020 of bekijk de promotievideo.

Op donderdag 9 januari 2020 is alweer de tiende jaargang van deze opleiding van start gegaan. Indien u interesse heeft in de executive leergang van 2021, dan kunt u contact opnemen met Ellen Plasmeijer.

Deelnemers executive leergang 2019

Bekijk ook de groepsfoto's van de cursusjaren 2018, 20172016, 2015, 2014, 2013, 2012 en 2011.