Vijf inspiratielessen voor thuisgeluk

In de ouderenzorg is steeds meer aandacht voor de unieke verlangens, voor kwaliteit van leven en voor welbevinden van oudere mensen. Thuiszorgmedewerkers en mantelzorgers spelen hierin een belangrijke rol. Liefdevolle thuiszorg is niet iets wat je via theorie in een boek kan leren. Dat leer je vooral door te ervaren en te doen, vanuit de relatie met de cliënt en de naasten.

Vijf lessen van ieder drie minuten
Wil je gratis vijf korte lessen over liefdevolle thuiszorg ontvangen? Doe mee en doe inspiratie op! Iedere les duurt circa drie minuten en is te volgen op je mobiel. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Inleiding en uitleg (je ontvangt deze direct na aanmelding)
  2. De persoon staat centraal (je ontvangt deze een dag later)
  3. Omgaan met tijd (je ontvangt deze een dag later)
  4. Er zijn voor iemand (je ontvangt deze een dag later)
  5. Samenwerken (je ontvangt deze een dag later)

Ontvang via e-mail
Deze reeks is ontwikkeld voor het zorgnetwerk om de cliënt heen. Ben je wijkverpleegkundige, thuiszorgmedewerker, praktijkondersteuner of naaste? Lijkt het je leuk om deel te nemen? We sturen je dan gedurende vijf dagen een les via e-mail. Na deze vijf lessen stopt de verzending automatisch. Je kunt je op iedere moment aanmelden en je ontvangt meteen de eerste les van de reeks van vijf.

Ook via Whatsapp voor teamleiders en teammanagers
Ben je teammanager of -leider bij een thuiszorgorganisatie? Mooi om de inspiratielessen te volgen met je team via Whatsapp. Download hier meteen de handleiding!

Mocht je vragen hebben over de cursus, neem dan contact op met projectleider Marie-Louise Kok via e-mail.

De gratis reeks is gebaseerd op het educatieve videoreeks Thuisgeluk en is mogelijk gemaakt met steun van Stichting Hofje Codde en Van Beresteyn.

Inschrijfformulier zorgmedewerkers

Schrijf je hier in

* verplicht veld