Vitality Walk

De medewerkers van Leyden Academy willen het plezier en het belang van bewegen graag uitdragen. Een aantal maal per jaar (ieder kwartaal) loopt een bont gezelschap van jong en oud daarom de Vitality Walk, afwisselende routes van een klein uur door Leiden. Soms koppelen we een wandeling aan een bijzondere datum, zoals de jaarlijkse internationale dag van de ouderen op 1 oktober. De Verenigde Naties vraagt op deze dag aandacht voor de onafhankelijkheid, participatie, zorg, zelfontplooiing en waardigheid van oudere mensen over de hele wereld. Of we koppelen de wandeling aan een seizoen. Zo wandelen we in de winter vaak naar de schaatsbaan en kerstmarkt in de Leidse binnenstad.

Iedereen is tijdens de wandelingen van harte welkom. Aanmelden is niet nodig en deelname is geheel vrijblijvend. Wilt u aankondigingen van de wandelingen ontvangen? Laat het ons weten via info@leydenacademy.nl.

Natuurlijk kunt u zelf ook wandelingen in uw wijk of buurt organiseren. Klik op het stappenplan links om te zien hoe makkelijk dat kan.