Vacature: (junior) participatief actie onderzoeker/OIO

Binnen onze speerpunten Verbonden en Betekenisvol werken we in de komende jaren in verschillende contexten door middel van participatief actieonderzoek. We doen dit in nauwe samenwerking met ouderen zelf en met de projectleiders van diverse projecten in het land die het verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen als doel stellen.

We zijn hiervoor per 1 februari 2022 voor 0,6 FTE/24 uur per week op zoek naar een (junior) participatief actie onderzoeker/OIO.

Een voorbeeld van een project waaraan de beoogde (junior) onderzoeker zal meewerken, is de begeleiding van en kennisontwikkeling door projecten uit de tweede subsidieronde van ZonMw ‘Ondersteuning maatschappelijke beweging tegen eenzaamheid’. Leyden Academy zal in 2022 de kennis die binnen de gehonoreerde ZonMw-projecten is opgedaan, verzamelen en vertalen in een kennissynthese en een advies aan ZonMw.

De diverse onderzoeksprojecten zullen de basis vormen van een promotieonderzoek. Binnen dit laatste vallen verschillende projecten op het snijvlak van zingeving, dementie, kunst en welzijn.

Je vindt de volledige vacature hier. Ben je geïnteresseerd, dan zien we je sollicitatie graag vóór vrijdag 28 januari a.s. tegemoet.