Training Maak je eigen microlearning


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: Poortgebouw Zuid
  • Rijnsburgerweg 10
    2333 AA Leiden

Het vangen van de aandacht in leren en mediaconsumptie is tegenwoordig een van de grootste uitdagingen. Microlearning is een manier om in kleine, hapklare brokken kennis over te dragen of lesmateriaal aan te bieden. Mensen vinden het fijn dat ze niet vastzitten aan een langdurig proces en dat ze de tijd die ze aan leren besteden zelf in de hand hebben. De term microlearning wordt gebruikt in het domein van e-learning en bestaat uit relatief kleine leereenheden en kortetermijnleeractiviteiten in onderwijs en opleiding. De leereenheden (ook wel ‘nuggets’ genoemd) variëren in vorm: samenvattingen van artikelen, infographics, dia’s, quizzen, polls, video’s, links of afbeeldingen. Een leereenheid duurt daarbij maximaal vijf minuten.

Doe mee aan deze praktische training en leer hoe u zelf een boeiende microlearning kunt ontwikkelen en hoe u deze kunt inzetten in uw organisatie of bij uw lessen.

Klik hier voor het programma.

Deelname bedraagt 325 euro (vrijgesteld van BTW) per deelnemer, inclusief koffie, thee, lunch, netwerkborrel. Verder ontvangt u exclusief toegang tot onze online leeromgeving, 1-op-1 coaching, een handboek en certificaat van deelname.

We bieden een beperkt aantal plaatsen aan, maximaal 20 deelnemers. Wilt u verdere informatie ontvangen of zich inschrijven? Neem contact op met Ineke Vlek via vlek@leydenacademy.nl.

Archief 2019Archief
2016
2017
2018
2020
2021
2022
2023
2024