Leidse Ouderengeneeskundedagen – dag 2


Evenementgegevens

  • Datum: -


Op 16 september 2021 en 17 maart 2022 vindt de vijfde editie plaats van de Leidse Ouderengeneeskundedagen. Het programma van deze jaarlijkse interactieve nascholing is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen vanuit zowel het ziekenhuis, het verpleeghuis als de eerstelijn, met bijzondere aandacht voor onderwerpen waarbij het in de samenwerking ‘schuurt’.

De tweede bijeenkomst, op donderdag 17 maart 2022, wordt online georganiseerd. Thema’s die aan bod zullen komen, zijn onder meer probleemgedrag bij dementie, ethiek en recht, en goede levenseindezorg. Deze dag eindigt traditiegetrouw met een bijdrage van dichter Nico Dijkshoorn. Het afsluitende bezoek aan de tentoonstelling over veroudering en de dood in museum Naturalis wordt ingeleid door David van Bodegom, aan de hand van zijn boek Het geheim van de schildpad.

De Leidse Ouderengeneeskundedagen komen tot stand door een samenwerking van Leyden Academy, de afdelingen Ouderengeneeskunde en Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde van het LUMC, Landelijke Adviesgroep Eerstelijnsgeneeskunde voor Ouderen (Laego), zorgorganisaties Topaz en Marente en Boerhaave Nascholing.

Kijk voor het gehele, actuele programma en meer informatie over kosten en accreditatie op de website van Boerhaave Nascholing. U kunt zich hier ook inschrijven.

Archief 2022Archief
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2023
2024