Conferentie Een nieuwe generatie ouderen(zorg)


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: NBC Congrescentrum
  • Blokhoeve 1
    3438LC Nieuwegein

Op 27 november 2019 vindt in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ plaats. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden de laatste wetenschappelijke inzichten en belangrijke beleidsprogramma’s besproken en laten projectleiders en ouderen vernieuwende initiatieven zien. Laat u inspireren door gepassioneerde mensen met visie en door praktische voorbeelden en bouw zelf actief mee aan nieuwe oplossingen voor en met ouderen.

Sprekers zijn dit jaar onder meer Kim Putters (directeur Sociaal en Cultureel Planbureau), Pauline Meurs (hoogleraar Bestuur van de gezondheidszorg, Erasmus Universiteit) en Mirella Minkman (bijzonder hoogleraar Organisatie en bestuur van langdurende integrale zorg, Universiteit van Tilburg). U kunt daarnaast kiezen uit tientallen inspiratiesessies, rondetafels en workshops.

Leyden Academy is partner van de conferentie en verzorgt onder meer inspiratiesessies over woonplezier en technologie (Lex van Delden en Coosje Hammink, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), leefplezier in de ouderenzorg (Josanne Huijg en Friso Gosliga), peer coaching voor vitale bewoners en medewerkers (David van Bodegom) en wat we kunnen leren van de zorg voor ouderen in Zweden en Denemarken (Marieke van der Waal en Henk Nies, Vilans).

Komt u ook? Meer informatie over het programma en inschrijving vindt u op de website.

 

Archief 2019Archief
2016
2017
2018
2020
2021
2022
2023
2024