Alzheimer Café: Gedragsveranderingen


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: SBO De Vlieger
  • Boerhaavelaan 298
    2334 EZ Leiden

Dementie gaat vaak gepaard met veranderend gedrag. Soms heeft iemand de beste intenties, maar vertoont hij of zij toch verwarrend of ongewoon gedrag. Hoe komt dit? En welke veranderingen kunnen er plaatsvinden? Tips om hiermee om te gaan zijn de rode draad van deze avond.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

De gespreksleiders Marleen Dohmen en Mandy Visser heten u op donderdag 14 maart van harte welkom in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334EZ te Leiden. De zaal is open om 19.00, aanmelden is niet nodig. Het programma start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Tijdens de inloop en de pauze is er livemuziek. Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o. Voor informatie over dementie kunt u terecht op de websites dementie.nl en vilans.nl/kennis.