Executive leergang

De executive leergang Veroudering en Gezondheidszorg is bij uitstek geschikt voor ambitieuze managers en directeuren in de zorg die hun kennis over zorg voor ouderen op peil willen brengen. Verder richt de leergang zich op leidinggevenden bij zorgverzekeraars, (de)centrale overheden, toezichthouders en aanverwante sectoren die in mindere mate een inhoudelijke achtergrond hebben, maar wel dagelijks met vraagstukken rond de gezondheidszorg voor ouderen worden geconfronteerd.

Als deelnemer doet u inzichten op over ouderen, het verouderingsproces, het levenseinde en over ouderenzorg en de organisatie hiervan. De leergang geeft u handvatten om uw organisatie beter in te richten op de vraag van ouderen zelf en biedt u inspiratie voor innovaties in uw eigen werkomgeving en voor toekomstig beleid. De opleiding is opgebouwd uit vijf theorieblokken, werkbezoeken in Nederland en een internationale studiereis die in mei 2018 voert naar Helsinki, Finland.

De leergang loopt van januari tot en met juni en biedt ruimte aan maximaal 20 deelnemers. In januari 2018 is alweer de achtste jaargang van deze opleiding van start gegaan. U kunt zich hier inschrijven voor de editie van 2019.

Download hier de brochure 2018 van de executive leergang Veroudering en Gezondheidszorg.

Deelnemers leergang 2017 tijdens de studiereis in Denemarken

Bekijk ook de groepsfoto's van de cursusjaren 2016, 2015, 2014, 2013, 2012 en 2011.