Executive leergang

De executive leergang Veroudering en Gezondheidszorg is bij uitstek geschikt voor ambitieuze managers en directeuren in de zorg die hun kennis over zorg voor ouderen op peil willen brengen. Verder richt de leergang zich op leidinggevenden bij zorgverzekeraars, (de)centrale overheden, toezichthouders en aanverwante sectoren die in mindere mate een inhoudelijke achtergrond hebben, maar wel dagelijks met vraagstukken rond de gezondheidszorg voor ouderen worden geconfronteerd.

Deelnemers doen nieuwe inzichten op over ouderen, het verouderingsproces, het levenseinde en over ouderenzorg en de organisatie hiervan. De leergang geeft u handvatten om uw organisatie beter in te richten op de vraag van ouderen zelf en biedt u inspiratie voor innovaties in uw eigen werkomgeving en voor toekomstig beleid.

De leergang loopt van januari tot en met juni en heeft een maximum van 20 deelnemers. De editie van 2017 is op 19 januari jl. van start gegaan. U kunt zich nu alvast inschrijven voor de leergang van 2018. 

Download hier de brochure van de executive leergang Veroudering en Gezondheidszorg.

Deelnemers cursusjaar 2016
Deelnemers cursusjaar 2016