NVG-inspiratiesessie ‘Wijsheid in woord en beeld’


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: Bartholomeus gasthuis
  • Lange Smeestraat 40
    3511 PZ Utrecht

Op 24 mei a.s. organiseert de Nederlandse Vereniging voor Gerontologie een inspiratieochtend voor ouderen, onderzoekers en professionals met interesse in goed ouder worden. Namens de vereniging mogen we geïnteresseerden uitnodigen voor het event (deelname is gratis).

Inspiratiesessie ‘Wijsheid in woord en beeld’
De inspiratiessessie en lunch vinden plaats van 10.00 tot 14.30 uur in het Bartholomeus Gasthuis (Lange Smeestraat 40) in Utrecht. Hierbij zijn alle ouderen, onderzoekers en professionals met interesse in goed ouder worden welkom. Dr. Geraldine Visser trapt af met een lezing over de kracht van verhalen. Een goed verhaal dat je op de juiste manier op het juiste moment vertelt, kan veel impact creëren. Geraldine vertelt ons over het belang van nieuwe verhalen over goed ouder worden in het licht van een toekomst waarin we steeds langer leven. Vervolgens gaan we onder leiding van onderzoekers en verschillende ouderen die in projecten als co-onderzoeker hebben meegewerkt aan de slag met onze eigen verhalen en beelden rondom goed ouder worden. Hoe ontdek en deel je je eigen verhaal, en hoe maak je hier impact mee?

Wilt u deelnemen aan de inspiratieochtend, stuur dan een mail naar nvg@solcon.nl. Geef daarbij expliciet aan of u alleen bij de inspiratiesessie of ook bij de lunch aanwezig wilt zijn. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt!