Start executive leergang Goed leven, goede zorg voor ouderen


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: Poortgebouw Zuid
  • Rijnsburgerweg 10
    2333 AA Leiden

Op donderdag 19 januari 2023 start de dertiende editie van de executive leergang ‘Goed leven, goede zorg voor ouderen’. De opleiding is ontwikkeld voor inhoudelijk gedreven bestuurders, directeuren en zorgprofessionals die kennis willen nemen van en reflecteren op de meest actuele inzichten over goede zorg voor ouderen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: hoe ziet goede zorg voor ouderen eruit, nu en in de toekomst? Hoe navigeer je als bestuurder tussen verschillende, soms zelfs tegenstrijdige, belangen en verwachtingen? Hoe formuleer je een duurzame visie in een voortdurend veranderende context en welke waarden geven hierbij houvast?

De leergang biedt inspirerende colleges van topdocenten met volop ruimte voor bespiegeling, discussie, bijzondere ontmoetingen met ouderen, een werkbezoek en een studiereis.

“Een interessante leergang die ruimte biedt voor het uitwisselen van ideeën en ervaring, maar ook uitdaagt om op kritische wijze eigen ervaring te analyseren. Samen met de rijke en diverse inhoud wordt kennis verbreed en brengt het waardevolle inzichten die van belang zijn voor een duurzame toekomst van de ouderenzorg.” – Willy de Groot-van Saane, lid van de Raad van Bestuur bij Stichting Bethanië en deelnemer in 2022

Meer informatie over het programma en de cursusdata in 2023 kunt u vinden op onze website en in de brochure. Mocht u vragen hebben of interesse in deelname, neem dan contact op met Ellen Plasmeijer (071-524 0960, plasmeijer@leydenacademy.nl).

Archief 2023Archief
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2024