Lunchbijeenkomst lancering videoleerlijn Echo’s uit Nederlands-Indië


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: MFC ’t Wijkhuis
  • Texelstroomlaan 5
    Noord-Holland Den Helder

Kort geleden werd een online videoleerlijn voor zorgverleners ‘Begripvol zorgen – Echo’s uit Nederlands-Indië’ gelanceerd. Wilt u in korte tijd geïnformeerd worden over wat deze ouderen nodig hebben en praktische handvatten ontvangen om uw zorg beter te laten aansluiten? In deze videoleerlijn krijgt u meer inzicht in de wensen, behoeftes, de culturele en historische achtergronden van deze ouderen.

Op 27 februari bent u van harte uitgenodigd om de feestelijke lancering van deze videoleerlijn bij te wonen in MFC ‘t Wijkhuis. Geniet van een heerlijke Indische lunch, bekijk de video’s en hoor meer van de hoofdpersonen. De presentatie vindt plaats voorafgaand aan de Masoek Sadja Den Helder, een ontmoetingsbijeenkomst voor ouderen met een achtergrond in Nederlands-Indië, georganiseerd door Stichting Pelita.

Programma
12.00 uur: Inloop met Indische lunch
12.15 uur: Welkom en inleiding door Marlies van den Berg, Stichting Pelita en Bertine Mitima, ARQ Kenniscentrum Oorlog, Vervolging en Geweld
12.30 uur: Presentatie videoleerlijn. In gesprek met enkele hoofdpersonen uit de video’s
13.00 uur: Afsluiting. Gelegenheid tot het delen van tips en adviezen over passende zorg en de inzet van de videoleerlijn.
13.15 uur: Netwerken
13.30 uur: Einde
14.00 uur: Start Masoek Sadja

Aaanmelden kan door een e-mail te sturen naar b.verloop@arq.org.