Laatbloeiers festival


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: TivoliVredenburg
  • Vredenburgkade 11
    3511 WC Utrecht

Het Laatbloeiers festival is een theaterfestival voor zestigplussers en brengt vertellers en luisteraars samen in de zalen van TivoliVredenburg in Utrecht. Deze eerste editie gaat over het thema generaties. Wie je bent, heb je maar voor een deel in de hand. Dat andere deel is de geschiedenis van de generaties vóór jou en jij geeft dat stokje weer door aan de generaties na jou. Tijdens Laatbloeiers verbreken we de ban van oud zeer en vieren we het leven. Wat is jouw verhaal in het licht van de generaties voor en na je?

Het culturele programma bevat onder andere talkshows, theater, muziek, workshops en familieopstellingen. De talkshows vinden plaats onder leiding van Hadassah de Boer en Anita Witzier met onder andere Els van Steijn, Bram Bakker en Hedy d’Ancona. Er zijn optredens van Massada, Frits Spits, Izaline Calister en veel meer! Het programma is onder voorbehoud van aanvullingen en wijzigingen. Het definitieve programma zal in september bekend zijn.

Laatbloeiers is een initiatief van UP! in co-productie met Artifex, TivoliVredenburg en Production Design, met speciale dank aan founding partner Jo Visser Fonds. Leyden Academy verzorgt een inhoudelijke bijdrage.

Archief 2023Archief
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2024