12de Werkconferentie Digivaardig in de zorg


Evenementgegevens

  • Datum: -


Medewerkers van zorgorganisaties krijgen in hun werk onvermijdelijk te maken met digitale technologie. Ze werken niet alleen met het elektronisch cliënten- of patiëntendossier en roostersoftware, ook e-healthtoepassingen komen steeds vaker voor. Een deel van hen kan niet goed met technologie overweg. ICT’ers, projectleiders, digicoaches en docenten zijn betrokken bij het digivaardiger maken van zorgprofessionals en voor hen vindt op 6 juni de 12de Werkconferentie Digivaardig in de zorg plaats.

Plenaire sessie ‘Leren op latere leeftijd’
Leren 55-plussers anders dan Millennials en Gen Z? Waar moet je op letten bij (ontwikkelen van) een digivaardigtraining voor oudere medewerkers? Marie-Louise Kok, digital learning expert bij Leyden Academy, verzorgt de keynote. Ze volgt digitale trends op de voet en ontwikkelt leermiddelen voor deze doelgroep. Ze legt in klare taal uit dat je nooit te oud bent om te leren. Uiteraard aan de hand van illustratieve voorbeelden in o.a. zorg en welzijn.

Na de plenaire sessie kunnen deelnemers meedoen aan workshops over onder meer verandercommunicatie, pitchen, schrijven op taalniveau B1, begeleidingsethiek en bewustwording informatieveilig gedrag.

Toegang is gratis. Deelnemers werken in gehandicaptenzorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, ggz, ziekenhuizen, huisartsenzorg, welzijn en sociaal werk.

Archief 2023Archief
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2024