Filmpremière van Human Forever, een documentaire over dementie


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Koninklijk Theater Tuschinski

  • Amsterdam

Leyden Academy en het Jo Visser fonds zijn sponsor van de filmpremière van Human Forever, een documentaire over dementie van filmmaker Jonathan de Jong en humanitair activist Teun Toebes. Human Forever is een indringende en ontwapenende film die aan de hand van persoonlijke verhalen van de mensen laat zien waarom wij moeten veranderen. “Samen met het inzicht van beroemde wetenschappers en visionairs uit de praktijk is dit het bewijs dat wij hier morgen mee kunnen beginnen. Ik ben ervan overtuigd dat de documentaire je kijk op de mens voorgoed verandert”, aldus Teun Toebes.

“Deze film sluit aan bij onze ambities rondom betere kennis en beeldvorming over ouderen en het stimuleren van intergenerationele waardevolle ontmoetingen.” – Danielle Swart van het Jo Visser fonds

Op 2 oktober vond een voorvertoning van deze documentaire plaats op een dementietop met G20-landen en vanavond vindt de officiële première plaats in Koninklijk Theater Tuschinski. Deze avond wordt gepresenteerd door Article 25 Foundation en is alleen voor genodigden.

Archief 2023Archief
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2024