Alzheimer Café: focus op afscheid


Evenementgegevens

  • Datum: -
  • Locatie: SBO De Vlieger
  • Boerhaavelaan 298
    2334 EZ Leiden

Als het levenseinde voor uw naaste nadert, wilt u de situatie zo dragelijk mogelijk maken. Wat kunt u verwachten en wat kunt u doen? Onze gastspreker deelt hoe we op een liefdevolle en respectvolle manier afscheid kunnen nemen van iemand met dementie.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

De gespreksleiders Marleen Dohmen en Mandy Visser heten u op donderdag 8 februari van harte welkom in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334EZ te Leiden. De zaal is open om 19.00, aanmelden is niet nodig. Het programma start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Tijdens de inloop en de pauze is er livemuziek. Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o. Voor informatie over dementie kunt u terecht op de websites dementie.nl en vilans.nl/kennis.