Roos Chaudron

Sinds 1 juli 2022 is Roos Chaudron Manager PR & Communicatie bij Leyden Academy.

Roos is vooral gecharmeerd van de missie van Leyden Academy: het verbeteren van de kwaliteit van leven van oudere mensen. Ook het werken voor een kleinere organisatie en de daardoor kortere lijnen, spreken haar erg aan.

Voor haar overstap naar Leiden Academy was Roos enkele jaren senior communicatieadviseur en woordvoerder bij Arriva Nederland. Hier was zij hoofdzakelijk werkzaam voor de regio Zuid-Holland Noord en deels voor de afdeling corporate communicatie. Vóór Arriva haalde zij veel plezier uit haar functie als woordvoerder en communicatieadviseur bij VodafoneZiggo. De jaren dáárvoor deed Roos ervaring op bij FOX Networks Group, RTL, De Lotto en Unilever in diverse PR-en communicatiefuncties.

Tot haar vaardigheden horen onder andere het werken aan de reputatie van een organisatie, PR, communicatie en het onderhouden van een goed medianetwerk. Ook het ontwikkelen van externe communicatiestrategieën, het adviseren aan directie, de balans houden en omgaan met druk. De afgelopen jaren specialiseerde Roos zich op het gebied van interne- en (voornamelijk) externe communicatie en bouwde zij een breed netwerk op.

Contact
E-mail
LinkedIn