Portrettengallerij

Ieder jaar figureert een vitale oudere heer of dame als ‘het gezicht van Leyden Academy’. Van 11 november 2019 tot 11 november 2020 siert het portret van de 95-jarige Loek Middel uit Rosmalen onze website, sociale media-accounts en diverse communicatiemiddelen. De portretfoto is door fotograaf Henk Aschman gemaakt.

Loek is in Indonesië geboren en is dankzij zijn Nederlandse vader en Indonesische moeder met beide culturen opgegroeid. Na hun huwelijk verhuisde hij met zijn echtgenote Anneke naar Nederland. Loek heeft een lange carrière als beroepsmilitair, en was gedurende de laatste jaren van zijn werkzame leven administratief medewerker. Loek heeft twee zoons, vier kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Zijn hobby's zijn Tai Chi, line-dansen, fotograferen en alles wat met techniek te maken heeft.

Voor 2021 zijn we op zoek naar het portret van een vitale dame
Zoekt u met ons mee naar het nieuwe gezicht van Leyden Academy? Voor 2021 zijn wij op zoek naar een vitale oudere dame die plezier en levenslust uitstraalt. U kunt uw rechtenvrije portretfoto’s tot 28 september 2020 mailen naar koemans@leydenacademy.nl. Vervolgens zal de directie van Leyden Academy het ‘winnende’ portret kiezen.