Portrettengallerij

Ieder jaar figureert een vitale oudere heer of dame als ‘het gezicht van Leyden Academy’. Van 11 november 2018 tot 11 november 2019 siert het portret van de 78-jarige Leonie van Aerde uit Leiderdorp onze website, sociale media-accounts en diverse communicatiemiddelen. De portretfoto is door fotograaf Henk Aschman gemaakt.

Leonie is 78 jaar geleden geboren in Suriname. In 1963 emigreerden goede vrienden naar Nederland en ging ze hen achterna. Wat een tijdelijke onderbreking zou zijn, werd een permanent verblijf: Leonie ontmoette haar man en beviel van een zoon. Sinds haar pedicurepensioen is Leonie vrijwilligster bij welzijnsorganisatie Radius en penningmeester bij de Surinaamse Club in Leiden. Leonie haar hobby’s zijn dansen en er op uit gaan met haar zus en vriendinnen.

Vitale heer gezocht voor 2020
Zoekt u met ons mee naar het nieuwe gezicht van Leyden Academy? Voor 2020 zijn wij op zoek naar een vitale oudere heer die plezier en levenslust uitstraalt. U kunt uw rechtenvrije portretfoto’s tot 23 september 2019 mailen naar koemans@leydenacademy.nl. Vervolgens zal de directie van Leyden Academy het ‘winnende’ portret kiezen.