Vijf inspiratielessen voor thuisgeluk

In de ouderenzorg is steeds meer aandacht voor de unieke verlangens, voor kwaliteit van leven en voor welbevinden van oudere mensen. Thuiszorgmedewerkers en mantelzorgers spelen hierin een belangrijke rol. Liefdevolle thuiszorg is niet iets wat je via theorie in een boek kan leren. Dat leer je vooral door te ervaren en te doen, vanuit de relatie met de cliënt en de naasten.

Beschikbaar vanaf maandag 19 juni

Vijf lessen van ieder drie minuten
Wil je gratis vijf korte lessen over liefdevolle thuiszorg ontvangen? Doe mee en doe inspiratie op! Iedere les duurt circa drie minuten en is te volgen op je mobiel. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Inleiding en uitleg (je ontvangt deze op maandag)
  2. De persoon staat centraal (je ontvangt deze op dinsdag)
  3. Omgaan met tijd (je ontvangt deze op woensdag)
  4. Er zijn voor iemand (je ontvangt deze op donderdag)
  5. Samenwerken (je ontvangt deze op vrijdag)

Ontvang via e-mail
Deze reeks is ontwikkeld voor het zorgnetwerk om de cliënt heen. Ben je wijkverpleegkundige, thuiszorgmedewerker, praktijkondersteuner of naaste? Lijkt het je leuk om deel te nemen? We sturen je dan gedurende vijf dagen een les via e-mail. Na deze vijf lessen stopt de verzending automatisch. Je kunt je op iedere dag aanmelden en de eerstvolgende maandag ontvang je de eerste les van de reeks van vijf.

Ook via Whatsapp voor teamleiders en teammanagers
Ben je teammanager of -leider bij een thuiszorgorganisatie? Mooi om de inspiratielessen te volgen met je team via Whatsapp. Stuur een e-mail naar Marie-Louise Kok, ze stuurt je de handleiding als deze klaar is.

Mocht je vragen hebben over de cursus, neem dan contact op met projectleider Marie-Louise Kok via e-mail.

De gratis reeks is gebaseerd op het educatieve videoreeks Thuisgeluk en is mogelijk gemaakt met steun van Stichting Hofje Codde en Van Beresteyn.

Inschrijfformulier zorgmedewerkers

    Met het verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat Leyden Academy mij deze vijf lessen mailt. Na de vijfde laatste les, verwijderen we je data. Lees meer over onze privacy voorwaarden.