Incompany leergang

Bent u met uw zorgorganisatie bezig met het ontwikkelen van een langetermijnvisie? Wilt u met uw hoger management een cultuurverandering bewerkstelligen, en bouwen aan een gemeenschappelijke basis en taal? Misschien is dan een incompany leergang iets voor u. In overleg met u stellen we een compact programma samen dat aansluit bij uw organisatiedoelen en waarin we beproefde colleges en werkvormen benutten vanuit onze executive leergang. Wij bieden u inspiratie, de laatste wetenschappelijke inzichten en handvatten om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

“Interessante inhoud, prettige sprekers, pakkende voorbeelden, goede combinatie van theoretische onderbouwing en praktijk.” – deelnemer Laverhof

In november 2021 verzorgden we voor het eerst een incompany-variant van de executive leergang. Voor zorgorganisatie Laverhof in Noord-Brabant ontwikkelden we een op maat gemaakt tweedaags programma voor circa dertig bestuurders, managers en teamleiders, dat inhoudelijk aansloot op hun nieuwe meerjarenstrategie. De leergang bood een afwisselende mix van lezingen, oefeningen, discussie en reflectie op de praktijk van Laverhof, en is uitstekend geëvalueerd.

Heeft u interesse in een incompany leergang voor uw organisatie? Neem voor meer informatie contact op met Ellen Plasmeijer.