Vitality walk

Vitality Walk-infographicDe medewerkers van Leyden Academy willen het plezier en het belang van bewegen graag uitdragen. Een aantal maal per jaar loopt een bont gezelschap van jong en oud daarom de ‘Vitality walk’, afwisselende routes van een klein uur door Leiden. Soms koppelen we een wandeling aan een bijzondere datum, zoals de jaarlijkse internationale dag van de ouderen op 1 oktober. De Verenigde Naties vraagt op deze dag aandacht voor de onafhankelijkheid, participatie, zorg, zelfontplooiing en waardigheid van oudere mensen over de hele wereld.

In 2017 wandelen we in elk geval op: dinsdag 28 maart, dinsdag 20 juni, dinsdag 26 september en dinsdag 19 december, van 12.00 tot 13.00 uur.
Vertrek (en aankomst) op dinsdag 26 september is bij ingang Leidse Hout/bushalte Alrijne (Diaconessenhuis). Op de overige data begroeten we u graag bij het Poortgebouw in Leiden (kamer 0.15).

Iedereen is tijdens de wandelingen van harte welkom. Aanmelden is niet nodig en deelname is geheel vrijblijvend. Wilt u aankondigingen van de wandelingen ontvangen? Laat het ons weten via info@leydenacademy.nl.

Natuurlijk kunt u zelf ook wandelingen in uw wijk of buurt organiseren. Klik op het stappenplan links om te zien hoe makkelijk dat kan.