Vitality walk

Vitality Walk-infographicDe medewerkers van Leyden Academy willen het plezier en het belang van bewegen graag uitdragen. Een aantal maal per jaar loopt een bont gezelschap daarom  de ‘Vitality walk’, afwisselende routes van een klein uur door Leiden. Vaak koppelen we de wandeling aan een bijzondere datum, zoals de jaarlijkse internationale dag van de ouderen op 1 oktober. De Verenigde Naties vraagt op deze dag aandacht voor de onafhankelijkheid, participatie, zorg, zelfontplooiing en waardigheid van oudere mensen over de hele wereld.

In 2017 zullen we gaan wandelen op: dinsdag 21 maart, dinsdag 20 juni, dinsdag 26 september en dinsdag 19 december, van 12.00-13.00 uur. Vertrek zal over het algemeen vanaf het Poortgebouw in Leiden (kamer 0.15) zijn, tenzij anders aangekondigd.

Iedereen is tijdens deze wandelingen van harte welkom. Aanmelden voor de wandelingen is niet nodig en deelname is geheeld vrijblijvend. Wilt u aankondigingen van de wandelingen ontvangen? Laat het ons weten via vitalitywalk@leydenacademy.nl.

Natuurlijk kunt u zelf ook wandelingen in uw wijk of buurt organiseren. Klik op de linker infographic om te zien hoe makkelijk dat kan.