Vacature

Gezocht: enthousiaste stagiair(e) communicatie

Leyden Academy on Vitality and Ageing heeft als missie de kwaliteit van leven van oudere mensen te helpen verbeteren. We doen wetenschappelijk onderzoek naar hoe je gezond en gelukkig oud wordt en zijn betrokken bij diverse innovatieve projecten. Alle kennis die we vergaren, moet natuurlijk zijn weg naar buiten vinden om van waarde te zijn voor de samenleving en voor ouderen zelf. Ben jij de creatieve meewerkstagiair(e) communicatie die ons hierbij helpt?

Wat ga je doen?

  • Creëren van content voor verschillende doeleinden. Denk aan het schrijven van nieuwsberichten voor onze website of social media-kanalen, wervende marketingteksten, scripts voor video’s, etc.
  • Meedenken over en meehelpen met de werving voor en/of promotie van nieuwe onderzoeken, projecten en onderwijsproducten.
  • Organiseren van evenementen en alle communicatie en werkzaamheden die daarbij komen kijken. Je krijgt de mogelijkheid om er van A tot Z bij betrokken te zijn.

Wie zoeken we?

  • Je zit in het 3e of 4e jaar van een HBO-opleiding in de richting van Communicatie, Media of Commerciële Economie.
  • Relevante werkervaring, bijvoorbeeld naast je studie, is een pré.
  • Je kunt goed overweg met tekst, beeld, video, internet en social media.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, in Nederlands en Engels.
  • Je houdt ervan om erop uit te gaan, mensen op hun gemak te stellen en bent een sociaal dier.
  • Je kan zowel zelfstandig als in een team functioneren.
  • Je bent punctueel, leergierig, initiatiefrijk en je hebt gevoel voor humor.

Wat bieden we jou?

Leyden Academy biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen en bijdraagt aan een waardevolle maatschappelijke missie. Je werkt in een prachtig kantoor recht tegenover station Leiden Centraal. Je wordt goed begeleid binnen een klein hecht team waarin hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. We bieden een marktconforme stagevergoeding.

Ben je enthousiast?

Wij zoeken een HBO-meewerkstagiair(e) die per 1 september 2017 kan starten voor minimaal 3 dagen per week voor een periode van 4 tot 6 maanden. Ben je geïnteresseerd, stuur dan vóór vrijdag 9 juni a.s. jouw CV en een korte motivatie naar Ineke Vlek, e-mail vlek@leydenacademy.nl. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Niels Bartels (tel. 071-524 0960, e-mail bartels@leydenacademy.nl) of Yvonne Koemans (tel. 071-524 0960, e-mail koemans@leydenacademy.nl) van het communicatieteam. Kijk ook op onze website: www.leydenacademy.nl.