Onze portretten

Ieder jaar figureert een vitale oudere heer of dame als ‘het gezicht van Leyden Academy'. Van 11 november 2017 tot 11 november 2018 siert het portret van de 78-jarige Hans Ulrich uit Oegstgeest onze website, sociale media-accounts en diverse communicatiemiddelen. De portretfoto is gemaakt door fotograaf Henk Aschman.

Hans is een gepensioneerde journalist (onder andere NRC) en geschiedenisleraar. Hij heeft meerdere boeken geschreven, waaronder ‘De kracht van je leven’ (2004) en ‘Met pensioen, wat te doen?’ (2006) met prof. dr. Dick Knook. Eerder dit jaar verscheen de familiekroniek ‘De vader die terugkwam’. Hans werkt als vrijwilliger in de kookstudio van verpleeghuis Hofwijck en is groot Ajax-fan. Daarnaast houdt hij van reizen en natuurlijk van zijn verloofde Ingrid en zijn schare (klein)kinderen.

 

Vitale dame gezocht voor 2019
Zoekt u mee naar het nieuwe gezicht van Leyden Academy? Voor 2019 zijn wij op zoek naar een vitale oudere dame die plezier en levenslust uitstraalt. U kunt uw rechtenvrije portretfoto’s tot 25 september 2018 mailen naar koemans@leydenacademy.nl. Vervolgens zal de directie van Leyden Academy het ‘winnende’ portret kiezen.