Najaarscursus voor fysio-, oefen- en ergotherapeuten

Mensen worden ouder, de bevolking vergrijst en zorggebruik neemt toe met de leeftijd. Dat betekent dat u als fysio-, oefen- of ergotherapeut steeds meer oudere mensen in uw praktijk tegenkomt. Maar wat precies houdt het proces van veroudering in? Waar liggen kansen voor vitaal en gezond oud worden? Wat vinden ouderen c.q. cliënten en patiënten belangrijk in hun leven? Wat zijn hun wensen, verlangens en ambities? En wat zorgt voor leefplezier? U leert het in de cursus ‘Ken uw oudere cliënt’, die bestaat uit twee klassikale lesdagen in Leiden in combinatie met online colleges, opdrachten en coaching. Meer informatie vindt u in de brochure Ken uw oudere client.

Voor wie: (geriatrie)fysiotherapeuten en ergo- en oefentherapeuten.

Doel: Na de cursus bent u in staat om met kennis over verouderingsprocessen interventies beter af te stemmen op wat er daadwerkelijk toe doet voor uw oudere cliënt en daarmee positief bij te dragen aan hun kwaliteit van leven.

Data en kosten: Accreditatie is in aanvraag bij Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Deelname aan de blended learning cursus is € 475,- incl. koffie, thee, lunch en netwerkborrel per deelnemer. De cursus start met het online leergedeelte op maandag 18 september 2017. Op vrijdag 22 en vrijdag 29 september zijn de lesdagen te Leiden. Meer informatie en inschrijven? Mail onze projectmanager Jacqueline Leijs op Leijs@leydenacademy.nl.