Succesvolle eerste editie van de leergang ‘Managers maken impact’

Een kleinschalige leergang over werkplezier, leefplezier en ontregelde zorg, én hoe je hier als manager in jouw zorgorganisatie handen en voeten aan geeft; dat is ‘Managers maken impact’. Omdat wij geloven dat investeren in deze thema’s oplossingen bieden voor de uitdagingen in de ouderenzorg.
Afgelopen maanden kwamen tien managers van verschillende zorgorganisaties naar Leyden Academy om met elkaar te leren over deze thema’s en meer. Zij volgden interactieve colleges, creatieve werksessies en kregen supervisie bij hun persoonlijke verandermissie.

Enkele reacties van deelnemers
De leergang maakte in ieder geval impact op de deelnemers. Dayenne Versleijen verwoorde het zo: “Leefplezier is niet alleen iets dat je op de werkvloer doet, het moet onderdeel zijn van de hele organisatie. Deze leergang heeft mij geholpen om hierin nieuwe stappen te zetten.” De deelnemers waren het meest enthousiast over de intervisie met hun collega’s van andere organisaties. Niels Veld zei hierover: “Het is belangrijk om niet organisatieblind te zijn. Het is voor mij heel waardevol om te horen hoe het in andere organisaties gaat.”

En door ………
De deelnemers planden op de laatste lesdag meteen een werkbezoek aan de locatie van één van de deelnemende managers. Door de enthousiaste reacties van de deelnemers en de duidelijke behoefte die er voor een dergelijke leergang is, werken Mariët Tonen, Jan Ravensbergen en Josanne Huijg aan een nieuwe editie van de leergang in het voorjaar van 2025!

Wil je meer weten over de leergang, die we ook incompany aanbieden? Klik op hier! Wil je op de hoogte worden gehouden van de 2025-editie? Mail info@leydenacademy.nl.