Cursus voor fysio-, oefen- en ergotherapeuten

Mensen worden ouder, de bevolking vergrijst en zorggebruik neemt toe met de leeftijd. Dat betekent dat u als fysio-, oefen- of ergotherapeut steeds meer oudere mensen in uw praktijk tegenkomt. Waar liggen kansen voor vitaal en gezond oud worden? Wat vinden ouderen c.q. cliënten en patiënten belangrijk in hun leven? Wat zijn hun wensen, verlangens en ambities? En wat zorgt voor leefplezier? U leert het in de cursus ‘Succesvolle interventies voor vitale ouderen’, die bestaat uit twee klassikale lesdagen in Leiden in combinatie met online colleges, opdrachten en coaching. Het lesprogramma wordt momenteel ontwikkeld in samenwerking met Hogeschool Leiden.

Voor wie: (geriatrie)fysiotherapeuten en ergo- en oefentherapeuten.

Doel: Na de cursus bent u in staat om met kennis over verouderingsprocessen interventies beter af te stemmen op wat er daadwerkelijk toe doet voor uw oudere cliënt en daarmee positief bij te dragen aan hun kwaliteit van leven.

Data en kosten: Accreditatie is in aanvraag. Lesdagen zijn vastgesteld op: vrijdag 28 september en 2 november 2018 te Leiden. Deelname kost 475 euro incl. koffie, thee, lunch en netwerkborrel per deelnemer. Neem voor meer informatie contact op met projectmanager Jacqueline Leijs via Leijs@leydenacademy.nl.