Cursus (Her)ontdek uw oudere cliënt

Wat vinden ouderen belangrijk, wat zijn hun waarden en wensen? Waarom is hun welbevinden belangrijk en hoe brengt u dit in kaart? Hoe kunt u hen als professional of (startende) ondernemer nog beter begrijpen en betrekken? (Her)ontdek uw oudere cliënt of klant en leer betere producten en diensten te ontwikkelen door te focussen op hun belevingswereld en kwaliteit van leven. Deze blended cursus, die bestaat uit zowel klassikaal als online onderwijs, is onderdeel van het EIT Health Campus programma en is ontwikkeld op basis van de succesvolle pilot-cursus ‘Wellbeing of Seniors’ in 2016.

De cursus (Her)ontdek uw oudere cliënt vindt plaats in Leiden op maandagavond 30 en dinsdag 31 oktober 2017. Na deze cursusdagen, met docenten als Joris Slaets, Rudi Westendorp en Jeroen Kemperman, volgt een online leertraject dat u in uw eigen tempo kunt volgen. Ervaren coaches helpen u om de opgedane inzichten te vertalen in concrete business- of beleidsplannen. Meer informatie over het programma, de instructeurs, inschrijving en praktische details vindt u hier. U kunt ook de uitgebreide opleidingsbrochure raadplegen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf u op tijd in.

Heeft u vragen of wilt u op de hoogte worden gehouden? Stuur ons dan een e-mail.

NB: deze cursus wordt ook in het Engels aangeboden. Meer informatie over de cursus (Re)discover Seniors op dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november 2017 vindt u hier.